Роналдо: Юнайтед не заслужаваше да спечели, не направи нищо


Роналдо: Юнайтед не заслужаваше да спечели, не направи нищо
Снимка: Getty Images/Guliver

4346 0

 

ампионската лига е специално състезание, където можеш да печелиш, но не и да се отпускаш, защото всичко може да се случи”, 
„Доминирахме 90 минути, имахме много шансове и можехме да решим всичко, но се отпуснахме и бяхме наказани”
„Манчестър Юнайтед не направи нищо, за да спечели мача. Дори не можем да говорим и за късмет, защото трябва да имаш свой късмет, а в този случай ние им го подарихме. Сега трябва да вдигнем глави, тъй като играхме добре и все още сме начело в групата”
„Видях повторение на гола в съблекалнята. Не осъзнавах, че всъщност е фантастичен. Щастлив съм, че се разписах, но съм и разочарован от резултата”

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо е на мнение, че съставът на Манчестър Юнайтед с нищо не е заслужил победата над "бианконерите" в Шампионска лига. Португалецът отбеляза първия си гол за Юве в турнира, но това не бе достатъчно за успеха на отбора му.

"Шампионската лига е специално състезание, където можеш да печелиш, но не и да се отпускаш, защото всичко може да се случи. Доминирахме 90 минути, имахме много шансове и можехме да решим всичко, но се отпуснахме и бяхме наказани", сподели Роналдо.

"Манчестър Юнайтед не направи нищо, за да спечели мача. Дори не можем да говорим и за късмет, защото трябва да имаш свой късмет, а в този случай ние им го подарихме. Сега трябва да вдигнем глави, тъй като играхме добре и все още сме начело в групата", добави още бившият играч на Манчестър Юнайтед.

По отношение на попадението си Роналдо сподели следното: "Видях повторение на гола в съблекалнята. Не осъзнавах, че всъщност е фантастичен. Щастлив съм, че се разписах, но съм и разочарован от резултата."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички