Преди мача с Челси в Барселона имат проблем, за който никой не подозираше


Преди мача с Челси в Барселона имат проблем, за който никой не подозираше
Снимка: Guliver/GettyImages

3636 0

Представянето на Барселона през настоящия сезон е почти безупречно. Отборът печели лесно мачовете си, често успява да си осигури почивка дори по време на 90-те минути на терена, а защитата не е била толкова стабилна дори в най-силните години на Хосеп Гуардиола. Но в на пръв поглед идеалната ситуация на "Камп Ноу" се забелязва един проблем - Луис Суарес.

Головата машина на Барселона, който започна сезона в почти оптимална форма, няма нито един гол през този сезон в Шампионска лига. Всъщност, уругвайският стрелец няма гол в Европа от 881 минути, които е прекарал на терена.

Последното попадение на бившия ас на Ливърпул беше срещу ПСЖ в паметния обрат срещу ПСЖ през миналия сезон - точно в осминафиналите на Шампионска лига. Оттогава насам обаче головете от негова страна липсват, което може да изиграе решаваща роля в сблъсъка срещу Челси в сряда вечер.

През уикенда Суарес вкара гол на Малага, като в последните 9 мача, които изигра за Барселона, вкара 5 гола. 3 от тях обаче бяха срещу Жирона, а в 6 от 9-те мача той не успя да вкара гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички