Ман Сити може и да съжалява, че ще играе с английски отбор в Шампионска лига


Ман Сити може и да съжалява, че ще играе с английски отбор в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1861 0

Шампионска лига разпредели четвъртфиналните двойки в турнира, а жребият отреди английско дерби между съставите на Манчестър Сити и Тотнъм. "Гражданите" обаче може и да съжаляват, че жребият отреди да играят с английски отбор - поне ако съдим по статистиката.

"Небесносините" са загубили и четирите мача, които са имали срещу английски отбори в европейски турнири. През 1971 година Сити губи на два пъти от състава на Челси, а през миналата година претърпя две загуби и от Ливърпул.

Числата определено не са на страната на "гражданите", които трябва да бъдат внимателни със своя опонент, въпреки че шампионът на Англия е считан за един от големите фаворити за трофея в Шампионска лига. Манчестър Сити се борят за титлата и в Англия, където се съревновават с тима на Ливърпул.

Междувременно УЕФА взе решение да размени мачовете на Барселона и Манчестър Юнайтед в Шампионска лига. Каква е причината - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички