Ето на коя дата става ясно дали Роналдо ще играе срещу Манчестър Юнайтед


Ето на коя дата става ясно дали Роналдо ще играе срещу Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1627 0

Червеният картон на Кристиано Роналдо срещу Валенсия продължава да е най-обсъжданата тема в света на футбола, а от УЕФА са решили да държат под напрежение всички, които се интересуват каква ще е санкцията за португалската мегазвезда.

Ръководният футболен орган ще оповести съдбата на новата "седмица" на Ювентус на редовно заседание на дисциплинарната комисия на УЕФА, което е насрочено за 27-и септември. Тогава ще бъде обявено какво ще е наказанието на Роналдо, който със сигурност ще получи минимум 1 мач лишаване от състезателни прави.

Тъй като той беше изгонен с директен червен картон, много е вероятно бившият ас на Реал Мадрид да получи два или дори три мача наказание. Това означава, че Кристиано може да пропусне завръщането си на "Олф Трафорд", където трябваше да играе срещу бившия си отбор Манчестър Юнайтед. При три мача наказание CR7 ще пропусне и двата мача с "червените дяволи".

Със сигурност Ювентус ще обжалва всяка санкция, която е за повече от 1 мач, но засега няма индикации за това какво ще е наказанието му. Как самият Кристиано прие червения си картон вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички