"Червената шапчица", която отвлече вниманието от сблъсъка Ливърпул - Байерн (СНИМКИ)


"Червената шапчица", която отвлече вниманието от сблъсъка Ливърпул - Байерн (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

2282 0

Макар да не си отбелязаха нито един гол, Ливърпул и Байерн Мюнхен изиграха изключително качествена среща по между си. Двата тима се изправиха един срещу друг на "Анфийлд" в първа 1/8-финална среща от Шампионска лига.

Големите проблеми на домакините бяха свързани със защитата. Деян Ловрен и Джо Гомес са сконтузии, а лидерът на тима Върджил ван Дайк бе наказан за двубоя. Хърватският бранител пък отнесе сериозни подигравки по време и след края на срещата, а причина за това бе "облеклото" му. Дефанзивният футболист бе "хванат" от камерите на трибуните на "Андфийлд", като се бе загърнал с червено одеяло.

За едни то напомняше на главната героиня от едноименната приказка на Братя Грим. Други пък видяха част от поредицата "Star Wars", като с наметалото Ловрен изглеждаше като "привлечен от тъмната сила".

СТАДИОН "АНФИЙЛД": НЕПРЕВЗЕМАЕМАТА КРЕПОСТ НА ЮРГЕН КЛОП В ЕВРПА

Едно от най-впечатляващите неща в мача пък бяха проблемите на Ливърпул в защита. Или по-скоро липсата на такива за тима на Юрген Клоп. Това се дължи на силната игра на един изненадващ играч. Кой е той четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички