Байерн срещу Реал: Ще направи ли някой крачка към финала още днес?


Байерн срещу Реал: Ще направи ли някой крачка към финала още днес?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1071 0

Тази вечер от 21:45 часа предстои да се изиграе първата среща и от втория полуфинал в Шампионска лига. Байерн (Мюнхен) приема Реал Мадрид на "Алианц Арена" в опит един от двата тима да направи още днес крачка към финала. 

Това ще бъде седмата среща на полуфинал между двата колоса, като баварците са продължавали напред четири пъти. Реал обаче спечели последните си пет мача срещу този съперник, вкарвайки цели 13 попадения, при само четири допуснати.

Баварците отново са шампиони в Германия и там всичко е ясно. При Реал Мадрид Шампионска лига пък е единственият шанс за трофей, след като в Ла Лига отдавна отпаднаха от сметките за първото място. 

Със сигурност най-голямото притеснение за Байерн е Кристиано Роналдо. След колебливото начало на сезона португалецът вече има 42 гола в 39 мача във всички турнири, а в Шампионската лига не пропуска да се разпише във всеки двубой от надпреварата. Роналдо се е разписал в последните 12 мача, в които е играл във всички турнири. Мачът ще бъде много по-специален и за Хамес Родригес, който е собственост на Реал, но играе като преотстъпен на "Алианц арена" и ще иска да се докаже пред Зинедин Зидан.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички