Байерн си отдъхна: Най-добрият им играч ще играе срещу Ливърпул


Байерн си отдъхна: Най-добрият им играч ще играе срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2826 0

Лекарският щаб на Байерн Мюнхен успокои както ръководството на тима, така и всички почитатели на баварците след медицинските прегледи на звездата на тима Кингсли Коман. Нападателят се намира в добро състояние след петъчния сблъсък с Аугсбург. 

Тогава Коман напусна терена преждевременно заради болки, които накараха мнозина да решат, че нападателят със сигурност няма да попадне в сметките на тима за важния мач от Шампионска лига срещу финалиста от миналата година Ливърпул.

Лекарите в баварския тим обаче отхвърлиха предположенията за контузия, като заявиха, че няма нищо притеснително около състоянието на Коман. Играчът, който вкара два гола във въпросния мач срещу Аугсбург, страда от контузии и по-рано през сезона, но този път ситуацията не е сериозна.

Коман най-вероятно ще вземе участие в мача срещу "червените" на "Анфийлд", който предстои да се изиграе във вторник вечер. Двубоят между двата отбора може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Междувременно Юрген Клоп потвърди, че мърсисайдци остават без още един бранител за мача с Байерн. Кой е той - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички