Ливърпул без основен защитник в Марбея, остава под въпрос и за Шампионска лига


 Ливърпул без основен защитник в Марбея, остава под въпрос и за Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1688 0

Централният защитник Деян Ловрен не пътува с Ливърпул до тренировъчния лагер в испанския курорт Марбея, след като продължава да се възстановява от травма на подколянното сухожилие. 29-годишният бранител получи контузията по време на мача срещу Уулвърхемптън за ФА Къп миналия месец, но мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп все още се надява, че хърватинът ще бъде на разположение на тима за първия осминафинален сблъсък с Байерн Мюнхен на 19 февруари.

"Деян Ловрен и Джо Гомес не са тук в Испания. Това не е добър знак, но ще направим всичко по силите си, за да вдигнем Деян за мача с Байерн. За него е важно сега да се възстанови напълно от контузията“, добави бившият наставник на Борусия Дортмунд. Междувременно, Джеймс Милнър, Жоржиньо Вайналдум и Фабиньо не тренираха с отбора днес в Марбея. Милнър и Вайналдум проведоха отделно занимание в хотела, като двамата продължават да се възстановяват след заболяване, докато Фабиньо има „незначително мускулно оплакване, но се очаква да поднови тренировки в следващите дни“.

"Това се случва, когато графикът е натоварен и изиграеш няколко срещи/ Мили и Джини все още не са напълно възстановени след заболяване, затова те тренираха в хотела. Фабиньо усети болка – не е сериозно, но той не тренира днес. Надявам се той да вземе участие в заниманието утре, но ако то не се случи, ще го оставим за вдругиден. Нито един от тримата няма сериозен проблем, което е положително“, завърши германският специалист.

Мърсисайдци пък вече станаха шампиони в любопитна класация - вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички