Миланов с цял мач при издънка на ЦСКА в Шампионска лига


Миланов с цял мач при издънка на ЦСКА в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1324 0

ЦСКА Москва загуби от Волфсбург с 0:2 вкъщи в мач от петия кръг на груповата фаза от Шампионска лига.

Георги Миланов бе титуляр и игра пълни 90 минути за ЦСКА. Поражението остави руснаците на последно място с четири точки два мача преди края.

Волфсбург оглави таблицата в група В, с девет точки преди срещата между Манчестър Юнайтед и ПСВ Айндховен, който е по-късно тази вечер.

Миланов имаше няколко страхотни възможности. В 26-ата минута българският национал стреля силно, но топката се отби в защитник на гостите. В 49-ата минута Диего Беналио парира шут на българския национал, а в 59-ата отново Миланов бе спрян от стража на Волфсбург.

През първото полувреме Ахмед Муса пропусна най-чистата ситуация за ЦСКА Москва, а Акинфеев отрази страхотен шут на Макс Крузе.

След почивката Зоран Тошич уцели греда, преди в 67-та минута резервата Андре Шюрле да отправи труден удар от малък ъгъл, топката се удари в ръката на Акинфеев и влезе в мрежата за 0:1. Попадението беше записано като автогол на вратаря.

ЦСКА Москва тръгна мощно напред за изравняване, но вместо това, отново Шюрле с отлично изпълнение в 88-та минута оформи крайното 0:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички