Кошмар в 92-ата минута за Мъри Стоилов в Шампионска лига


Кошмар в 92-ата минута за Мъри Стоилов в Шампионска лига

2164 0

Станимир Стоилов не можа да изведе Астана до второ участие в груповата фаза на Шампионска лига, след като по изключително драматичен начин отпадна от Селтик в третия квалификационен кръг.

Казахстанският гранд влезе в реванша с лек пасив след равенството 1:1 на собствен терен, но до края на редовното време на гости на "детелините" удържаше реми със същия резултат.

Гол от дупа в 92-ата минута на домакините обаче погреба мечтите на Мъри Стоилов и компания за ново участие в групите на Шампионска лига. Така Астана ще трябва да се задоволи най-много с Лига Европа, като отива по право в плейофната фаза за класиране в групите на втория по сила евротурнир.

Лей Грифитс изведе Селтик напред от дузпа в 48-ата минута на първото полувреме, но Астана се върна в двубоя с попадение на Ибраими в 62-ата. За зла участ на Стоилов обаче съдията отсъди още един 11-метров наказателен удар в 92-ата и дори изгони нарушилия правилата Шитов, а Муса Дембеле бе точен за крайното 2:1.


FC Astana vs Celtic 1-2 All Goals... by HoFoot

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички