Божинов: Играя в най-добрия отбор на Балканите, няма да го сменя с третодивизионен тим


Божинов: Играя в най-добрия отбор на Балканите, няма да го сменя с третодивизионен тим

1812 0

Нападателят на Партизан Валери Божинов опроверга информациите, че ще премине в третодивизионен италиански отбор. Неговото име бе свързано с  Акрагас, но българинът сподели, че дори не е чувал този отбор.

"Нищо от написаното в италианската преса не е истина. Нито са ме търсили, нито съм водил преговори. Да бъда честен, дори не съм чувал името на този отбор. Направо е смешно. Някой иска да си прави реклама на мой гръб и ми създаде проблеми.", коментира Божинов пред сръбските медии.

Валери Божинов няма да живее в България след края на кариерата си, а в...

"Играя в най-добрия отбор на Балканите и това е Партизан. Ако си тръгна от тук, то ще е за да отида в някой по-добър и със сигурност няма да е в трета дивизия. Освен това, в Белград усещам, че ме уважават и онази силна подкрепа от феновете. Точно те ни дават сила и са най-добрите. Вярвам, че с тяхна помощ ще спечелим титлата и купата на страната. Аз съм във фантастични отношения с всички в отбора. Ако има нещо, те първи ще научат", заяви нападателят.

Валери Божинов има 4 гола на сметката си от началото на сезона в Сърбия, а договорът му с клуба е до края на сезона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички