Бенфика спря Мъри за историческа първа победа в Шампионска лига


Бенфика спря Мъри за историческа първа победа в Шампионска лига

1514 0

Воденият от Станимир Стоилов тим Астана пропусна да запише историческа първа победа в Шампионска лига. Тимът от Казахстран поведе с 2:0, но допусна гостите да се доберат до 2:2 на ст. "Астана Арена".

Срещата бе от Група "С", а след нея отборът на българина е 4-и с актив от 3 точки, докато португалците са лидери с 10. В оставащите три срещи, Мъри ще търси първи в кариерата си успех в турнира. Целта пред Астана пък е третото място, което ще позволи на Стоилов и компания да продължат в Лига Европа през пролетта.

В 12-ата минута Твумаси засече с глава прекрасно центриране на Кабананга и даде аванс на отбора си, а в 31-ата минута Аничич отклони топката след изпълнение на фаул и вкара за 2:0.

Пет минути преди почивката обаче иберийците върнаха едно попадение чрез Хименес, който реализира с глава след хубаво подаване на Жонас.

През второто полувреме гостите се активиризраха и стигнаха до изравнително попадение в 72-ата минута, което отново бе дело на Хименес, който успя да засече в мрежата пас по земя на Алмейда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички