Стяуа привлича българин, за да надвие Лацио


Стяуа привлича българин, за да надвие Лацио
Снимка: Оф. сайт на У. Крайова

1347 0

Халфът на румънския Крайова Христо Златински е трансферна цел на гранда Стяуа, твърди „Digi sport". Румънската медия е категорична, че президентът на "стелистите" Джиджи Бекали иска именно българина за попълнение на тима.

След успеха на Стяуа с 3:0 над Ботошани в неделя, Бекали обяви, че тимът ще търси 2-3 нови попълнения за мачовете с Лацио в Лига Европа.

"Иска ми се да имаме в редиците си играч, който ще може да доминира в средата на терена. Той трябва да бъде рамо до рамо с Пинтилии и Филип и да допринася за креативните действия. Нуждаем се от футболист, който може да дриблира 20-30 метра с топка в крака. Вече сме набелязали такъв. След привличането му Стяуа няма да е толкова предвидим в атака. Мисля, че вече го намерихме, но ще видим какво ще стане", заяви Бекали.

В Румъния са убедени, че на това описание отговаря именно Златински. През февруари той подписа нов двегодишен договор с Крайова, но едва ли за гранда от Букурещ ще е проблем да плати неустойката му.

Евентуален трансфер в Стяуа ще доведе и до повишаване на заплатата на бившия национал, който в момента прибира в Университатя 10 000 евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички