Ново 20: Спас Делев ще играе футбол!


Ново 20: Спас Делев ще играе футбол!
Снимка: БГНЕС

2002 0

По-рано този месец се появи новина, че националът Спас Делев ще бъде със спрени права за четири месеца. Това означаваше, че той няма да може да играе в официални срещи до края на януари, но днес се появи нова новина по случая.

Адвокат Радостин Василев публикува "пост" в социалната мрежа "Facebook", като заяви, че клиентът му ще може да играе още тази седмица. Срещу нападателя бе заведен иск от Берое, след като през 2016 година нисичкият голмайстор разтрогна с тима от Стара Загора, за да премине в полския Погон (Шчечин) като свободен агент. От КАС са обявили, че играчът има пълното право да играе в срещата.

"Очакваме Спас Делев на терена още тази седмица", написа адвокат Радостин Василев по-рано днес в официалния си профил.

СПАС ДЕЛЕВ - ТОРПЕДОТО ОТ СЕЛО КЛЮЧ

От Погон публикуваха на официалния си сайт, че са изключително изненадани от решението на ФИФА, което идва повече от две години, след сключеното споразумение с Делев. Тази новина идва ден, след избухването на друг голям скандал във футбола, но на ниво УЕФА и Шампионска лига. Подробности четете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички