"Грешник на иронията": Лукаку неутешим след провала на Мондиал 2022, Анри стори всичко, но не успя (ВИДЕО)


"Грешник на иронията": Лукаку неутешим след провала на Мондиал 2022, Анри стори всичко, но не успя (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1558 0

Белгия отпадна сензационно от Световното първенство по футбол, след като не успя да победи Хърватия в последния трети кръг (0:0) и така остана с едва една победа на фона на две поражения. "Червените дяволи" останаха трети в класирането, а групата бе спечелена от Мароко.

Белгия изигра най-силния си двубой по отношение създадени положения, като и двата тима направиха много пропуски. Трябва да се отличи и чудесната игра на вратарите Ливакович и Куртоа.

Ромелу Лукаку се появи като резерва през втората част за своята страна, а това веднага даде резултат, тъй като белгийците създадоха редица положения благодарение на него. В някои от тях показа майсторска игра (веднъж дори уцели гредата), но в няколко се отчете и с огромни пропуски. Така се стигна и до иронията той да промени значително своя тим към по-добро, но и донякъде да се превърне в грешник.

Грешник ли е Лукаку за Белгия на Мондиал 2022?

Именно поради това той изглеждаше най-съкрушен от всички футболисти след последния съдийски сигнал. В социалните мрежи се появиха кадри, на които помощник треньора на "червените дяволи" Тиери Анри се опитва да утеши Лукаку всячески, но това не се получава, като накрая нападателят се прибира към съблекалните.

Напред от групата продължата Мароко и Хърватия, които ще мерят сили с първите два тима от група Е, където са съставите на Испания, Германия, Япония и Коста Рика.

Всички най-интересни и важни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички