Оракул: В Реал Мадрид предвиждат смяната на Солари със Зидан още в началото на века (ВИДЕО)


Оракул: В Реал Мадрид предвиждат смяната на Солари със Зидан още в началото на века (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1262 0

Вчера стана ясно, че Сантиаго Солари вече не е треньор на Реал Мадрид. Неговото място зае Зинедин Зидан, който сам напусна този пост преди 10 месеца.

Солари замени колебливия Хулен Лопетеги в края на октомври, като тогава аржентинецът подписа договор до края на сезон 2020/2021. Въпреки това бе освободен от клуба, като му бе предложено да продължи работа на "Сантиаго Бернабеу".

Бившият и настоящият треньор на Реал Мадрид са бивши играчи на клуба, като дори в продължение на четири години играят заедно. Солари е привлечен от градския съперник Атлетико Мадрид през 2000 година, 12 месеца по-късно френският халф пристигна в столицата на Испания от италианския колос Ювентус. Двамата защитават цветовете на клуба заедно в продължение на 4 години преди през 2005 година Солари да облече екипа на Интер. 

ТОВА, КОЕТО ЗИДАН КАЗА ПРЕДИ 284 ДНИ, СЕГА СЕ ПРЕВЪРНА В РЕАЛНОСТ!

В интернет пък се появи любопитно видео, което бързо набира популярност. На него се вижда как Зинедин Зидан се появява на терена за Реал Мадрид като смяна, а играчът, който напуска в този момента е именно Сантиаго Солари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички