Христо Янев подкрепи турнира на Holiday Heroes


Христо Янев подкрепи турнира на Holiday Heroes

1203 0

Празничните герои удължиха срока за записване в турнира по мини футбол между компании до 30 септември.

Благотворителната серия на Празничните герои под мотото „Спортувай с мисия“ продължава на 15 и 16 октомври с турнир по мини футбол между компании. Holiday Heroes отново дават възможност на социално-отговорните фирми да запишат представителен отбор със свои служители, които обичат да играят футбол, като по този вълнуващ начин помогнат на хиляди семейства в нужда, докато си правят тим билдинг.

Празничните герои организират състезанието за трети пореден път, което тази година отново ще се проведе с любезното домакинство на „Мусагеница Спорт“, на ул. Пловдивско поле. Всяка фирма-участник може да се включи в двудневния турнир, като излъчи представителен отбор, в който има шест състезатели, нейни служители. За да се запишете, може да попълните формата за участие на https://holidayheroes.bg/football/ или да се свържете с представител на Holiday Heroes - Венета Станева (+359 886 494 344, v.staneva@holidayheroes.bg ).

Един от най-отдадените посланици на каузата на Holiday Heroes, Христо Янев, отново подкрепи събитието и апелира към повече компании да се включат като участници в турнира, за да се съберат повече средства за коледната кампания. С таксата за участие на всяка компания ще закупят продукти за празничните пакети, които ще зарадват хиляди семейства в нужда за Коледа 2016.

Повече информация можете да намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички