Звезда на Сити и Англия заряза без обяснение майката на детето си


Звезда на Сити и Англия заряза без обяснение майката на детето си
Снимка: Guliver/GettyImages

3112 0

Защитникът на Манчестър Сити и Англия Джон Стоунс е зарязал приятелката си Мили Савидж, която преди година и половина му роди дъщеря. Раздялата е настъпила в дните преди Коледа, съобщава MailOnline.

Джон и Мили са започнали отношения, когато са били на по 15 години и са били заедно 9 години.

Освен това 24-годишният англичанин се е отказал от услугите на роднините на бившата си вече приятелка, които са работили за него. Родителите на Мили са изпълнявали различни длъжности в разкошното имение на Джон в Чешир, а синът им Мичъл е бил шофьор на Стоунс, който има два луксозни автомобила - Rolls Royce Wraith и Range Rover.

Съобщава се, че футболистът е платил на родителите на бившата си любима за работата им по неговия дом по около 2000 евро.

Приятел на семейство Савидж е разказал, че Мили и родителите ѝ са много разочаровани от случилото се. "Той просто каза, че повече не се нуждае от тях. Те са наистина опустошени".

Една от приятелките на 24-годишната Мили е заявила, че момичето е отчаяно. "Той си тръгна без обяснение. Ние мислехме, че имат идеалното семейство, че ще се оженят. Но сега всичко свърши", разказва тя.

Източник на MailOnline разкрил, че Мили винаги е помагала на Стоунс в кариерата му дотук и е била с него от времето преди да стане известен. Тя дори е пътувала до Русия през лятото на 2018 година, за да го подкрепи в мача с Панама (6:1), в който той вкара два гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички