Стилиян Петров още е добър, вкара хеттрик в аматьорски мач


Стилиян Петров още е добър, вкара хеттрик в аматьорски мач
Снимка: Gulliver/GettyImages

2253 0

Българската футболна легенда Стилиян Петров все още играе любимия си спорт и все още е много добър. Въпреки че е на 39 години и че вече 6 години не играе професионално. Това разкри фен от Бирмингам, който е гледал участието на бившия халф в аматьорски мач в града.

Фенът на име Матю Клемент разкри, че Стилиян е играл за скромния Силхил и отборът му е спечелил с 5:1. Самият Петров е вкарал хеттрик и през цялото време е мотивирал отбора си.

"Не очаквах да отида на мач в събота и да видя, че тази легенда още играе. излезе и вкара хеттрик. Легенда! Той все още е много добър, все още е старият капитан. Мотивираше отбора си винаги да търси топката, а той самият просто се забавляваше. Силхил спечели с 5:1, той изигра 90 минути! След мача се погрижи да стисне ръцете на всички, дори на зрители като мен, той беше щастлив да разговаря с нас", призна Клемент пред birminghammail.co.uk.

СТЕНЛИ: КОГАТО СЕ БОРЕХ С РАКА, ЖЕНА МИ СПРЯ ДА МИСЛИ И ЗА СЕБЕ СИ, И ЗА ДЕЦАТА НИ

Бившият български национал прекъсна активна спортна кариера през 2013 година, когато му откриха левкемия. В Астън Вила той игра 7 години на най-високо ниво. През миналата година се появи информация, че български клуб е канил Петров за треньор. Вижте подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички