Сестрата на Роналдо отговори на критиците: Бедни хора - това е всичко, което те имат


Сестрата на Роналдо отговори на критиците: Бедни хора - това е всичко, което те имат
Снимка: Guliver/GettyImages

2253 0

Сестрата на Кристиано Роналдо написа открито писмо до брат си, в което го подкрепя в сложната за него ситуация. Според медиите, президентът на "кралския клуб" Флорентино Перес е уведомил агента на нападателя Жорже Мендеш, че може да започне да търси нов отбор на клиента си.

В началото на седмицата пък се появиха информации, че Роналдo се чувства измамен от ръководителите на Реал и лично от президента Флорентино Перес, който още през пролетта му е обещал да увеличи заплатата му, но това така и не се случи. Роналдо недоволства от това, че заработва по-малко от други футболни звезди като Лионел Меси (50 млн. годишно) и Неймар (36 млн). 32-годишният португалец получава 21 млн. евро на "Бернабеу", което му отрежда едва пето място сред футболистите с най-високи заплати, а Роналдо сам се определя като най-добрият играч във футболната история. Неговият действащ контракт с Реал е до лятото на 2021 г.

Катя Авейро пише в емоционалното си писмо:

"Когато ти пристигна в Лисабон на 12-годишна възраст, пълен със сълзи и надежди, всички казваха, че ти си поредното момче от Мадейра. За пет години ти стана играч от основния състав на Спортинг. Когато ти започна да играеш в стартовия състав, казваха, че си поредният егоист. След това ти отиде в Манчестър Юнайтед и те писаха, че си единствено перспективен. За шест сезона ти отбеляза 118 гола.

Когато те взе Реал, казваха, че ти си просто име за продажба на фланелки. През 2009 г. ти вкара 422 гола в 418 мача и счупи почти всички рекорди на клуба. Когато получи първата си "Златна топка" през 2008 г., те казваха, че това е краят, но след това ти спечели още четири. За теб говореха, че си поредният капитан без харизма и лидерски качества, е през 2016 г. ти стана първият португалец, който вдигна над главата си купата на европейски шампионат.

Сега, когато ти не вкарваш в два или три мача, всички казват, че ти си поредният играч в залеза на кариерата си, но не се безпокой. Когато ти се усмихваш със "Златната топка" на върха на Айфеловата кула, или забиваш пореден решаващ гол, или обновяваш нов рекорд, ти ги караш да те следят внимателно и да те аплодират. Бедни хора - това е всичко, което те имат", пише Катя Авейро в Инстаграм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички