Хабиб разкри как го наказва баща му и какво му каза преди битката с мечето


Хабиб разкри как го наказва баща му и какво му каза преди битката с мечето
Снимка: Getty Images/Guliver

6519 0

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов разкри какво си е говорил с баща си преди години, когато се бе борил с малко мече. Видео от куриозния момент се появи в социалните мрежи след мача срещу Конър Макгрегър. "В онзи момент попитах баща си: "Няма ли да ме ухапе?". А той ми отговори: "Ухапи го и ти", призна руският боец в телевизионно шоу.

Нурмагомедов разкри, че никога не е бил удрян толкова лошо, че да получи хематом под окото си. Както е известно, боецът има 27 победи в 27 мача в кариерата си. "За 15 години кариера никога не съм имал хематом под окото. Не съм допускал удари, така че мозъкът ми е нормален и мога да мисля", категоричен бе той.

ПУТИН УМОЛЯВА БАЩАТА НА ХАБИБ ДА НЕ ГО НАКАЗВА ТВЪРДЕ СТРОГО

Хабиб призна и какво е най-голямото наказание, което баща му може да му наложи. Абдулманап Нурмагомедов няколко пъти заплаши, че ще накаже боеца за разпалването на масовия бой след успеха над Макгрегър. "Най-голямото наказание от баща ми е да ме игнорира след грешка. Той казва няколко любезности и престава да ми обръща внимание. А сме навсякъде заедно: у дома, в залата и недоволния ми баща е трудно да го гледам", сподели Хабиб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички