Фюри разгледа Пловдив преди голямата битка с Кубрат


Фюри разгледа Пловдив преди голямата битка с Кубрат
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев

1504 0

Пет дни преди да се изправи срещу най-добрия български боксьор Кубрат Пулев, ирландецът Хюи Фюри посети Пловдив. Срещата между двамата е на 27 октомври, а изходът от нея ще определи кой ще излезе в битка срещу Антъни Джошуа за световната титла на Международната боксова федерация.

Фюри остана очарован от Пловдив, като заяви, че градът е много красив. Той пристигна с повече от ден закъснение - по предварителни планове Боксьорът трябваше да бъде тук в неделя, но плановете му се промениха и в крайна сметка акостира в Града под тепетата малко преди 17 часа днес.

Ирландецът зарадва многобройните си фенове, като не отказа на никого автограф или снимка. Обиколката му из Пловдив стартира от Римския стадион, след което се разходи и из Стария град, където разгледа Античния театър. Посещението му завърши в община Пловдив, където бе посрещнат от заместник-кмета по спорт и младежки дейности Георги Титюков. Освен многото срещи, той успя да направи тренировка в Боксов клуб "Юнайтед Спортс" за радост на спортуващите там.

Какво каза Фюри за феновете в "Арена Армеец", които ще подкрепят Кобрата в събота - четете в този материал.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички