"Да работиш с Гуардиола е по-хубаво от секс", смята Дани Алвеш, Пеп отговори


"Да работиш с Гуардиола е по-хубаво от секс", смята Дани Алвеш, Пеп отговори
Снимка: Getty Images/Guliver

3768 0

Бразилският защитник Дани Алвеш заяви, че за него не е никаква изненада страхотното представяне на Манчестър Сити под ръководството на Хосеп Гуардиола. "Гражданите" спечелиха Висшата лига с рекорден брой точки през миналата кампания, а представянето им и през този сезон е впечатляващо.

Алвеш, който в момента лекува тежка контузия на коляното, си спомни за престоя си в Барселона, когато с Гуардиола начело каталунците спечелиха всичко възможно.

"Когато нещата не вървяха, той винаги намираше решение. Притежава някакво магическо докосване, което ни позволяваше да се подобряваме, коментира Алвеш пред "Take The Ball, Pass The Ball". - Той ми каза нещо много странно, когато дойде - че ще ме научи как да играя без топка. Благодарение на него се научих. Със сигурност не е изненада това, което той постигна след Барселона, защото е винаги подготвен. Да работиш с Гуардиола е по-хубаво от секса", завърши десният бек.

Малко по-късно Гуардиола бе помолен да коментира думите на бразилеца за себе си. "Аз предпочитам секса. Защо мнозина казват, че им харесва да работят с мен? Мога да ви направя дълъг списък с тези, които твърдят обратното", заяви испанецът с усмивка.

Вижте тази публикация в Instagram.

After she say yesssss!!!! 😂

Публикация, споделена от DanialvesD2 My Twitter (@danialves) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички