Божинов потъна в сълзи: разследване разкри с колко му кръшка Николета


Божинов потъна в сълзи: разследване разкри с колко му кръшка Николета

156632 7

Бракът между някогашният талант №1 в българския футбол Валери Божинов и убийствено сексапилната Николета Лозанова е на няколко подписа разстояние от пълен разпад.

"Жълтите" издания в България гръмнаха с информация, че мокрият сън на всеки мъж топли леглата на още 3-ма души, с които изневерява най-редовно на Валери, докато Божинов се мъчи да се върне на футболната карта на Апенините.

Оказва се, че след заминаването си в Италия бившият ас на "Левски" е наел детективска фирма, която е изловила Лозанова в крачка с цели трима мъже - турски бизнесмен, зърнен бос от Стара Загора, както и, забележите, Николай Михайлов, с когото плеймейтката се подвизаваше по екзотични дестинации, преди да се насочи към Валери.

Божинов обаче е взел нещата в свои ръце и раненият мачо ще вземе всичко възможно на Лозанова. Той ще я изрита от къщата си в "Бояна", а освен това ще настоява за пълни попечителски права над малката им дъщеричка.

Освен това той ще плаща издръжка единствено за малката (3000 лева), а при развода, който трябва да е официален в следващите месеци, шавливата НиЛо няма да вземе нито стотинка.

Лозанова е търсена в последните 48 часа от всички възможни лайфстайл издания, но не отговаря на телефона си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички