Бонус кодът за БЕТ365, който отключва всички бонуси за любителите на спортни прогнози


Бонус кодът за БЕТ365, който отключва всички бонуси за любителите на спортни прогнози
Снимка: Guliver/GettyImages + колаж Спортлайв

4879 0

След вкарването на необходимите регулации за онлайн хазарта в България, BET365 се завърна на българския пазар с пълен лиценз за спортни залози - най-голямото перо на всяка бетинг компания. Следователно новият спонсор на Лудогорец се връща и с изключително апетитна бонус система, от която може да се възползва всеки един клиент.

За какво говорим? Всеки един нов клиент на платформата ще има възможността да се възползва от куп бонуси. Най-атрактивният от тях е 100% бонус първи депозит, който позволява на всеки да удвои първоначалните средства, които е решил да инвестира в спортни прогнози.

Това може да е най-атрактивният бонус, но определено не е единствен. Сайтът разполага с различен набор от преференции за всичките си клиенти. Ако са използвали правилния BET365 бонус код, то те ще получават ежеседмични бонуси "лоялност", както и различни оферти за "игра на живо" с безплатен залог.

Нека не забравяме, че БЕТ365 предлага и 100% бонус за мачове от секцията "Евро Елит", в която са поместени топ първенствата на Европа (Англия, Германия, Франция, Испания, Италия) и Шампионска лига и Лига Европа.

За да може да се възползвате от всички тези бонуси обаче, трябва да използвате специален бонус код при вашата регистрация. За да разберете какъв е той, просто КЛИКНЕТЕ ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички