С трогателно писмо невръстен фен на Юнайтед помоли Клоп да загуби с Ливърпул


С трогателно писмо невръстен фен на Юнайтед помоли Клоп да загуби с Ливърпул
Снимка: iStock/Guliver

3860 0

Когато си треньор на голям футболен клуб, нерядко се сблъскваш с неочаквани трудности. В това се увери мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, който се видя в небрано лозе, след като получи писмо от малък футболен фен. Момченцето е привърженик на големия съперник на мърсисайдци - Манчестър Юнайтед. Името му е Дара Кърли.

"Скъпи Юрген Клоп, казвам се Дара. На 10 години съм. Подкрепям Манчестър Юнайтед и Ви пиша, за да се оплача. Ливърпул печели твърде много мачове. Ако спечелите още девет, тогава ще достигнете рекордната серия без поражение в английския футбол. За феновете на Юнайтед това е много тъжно", пише в писмото си малкият запалянко.

"Така че, следващият път, когато Ливърпул играе, моля ви, направете така, че да загубите. Просто оставете другия отбор да ви вкара. Надявам се, че съм Ви убедил да не побеждавате в първенството. Искрено Ваш, Дара", завършва трогателното писмо. А колко победи делят мърсисайдци от най-ранното в история спечелване на титлата в Англия вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички