Стоичков - хулиган, не - баща за пример!


Стоичков - хулиган, не - баща за пример!
Снимка: БГНЕС

3433 0

Мария Горанова - PR на Христо Стоичков и личен приятел на семейството, написа текст, в който оправда действията на легендарния футболист срещу екипа на вестник "България днес".

Според нея, това са били действия на загрижен баща, който иска да защити своята дъщеря в един от най-щастливите дни в живота ѝ. Текстът беше публикуван в профила на Мика Стоичкова в профила ѝ в Instagram.

Ицо, срамувам се, че си българин

Ето и пълния текст:

Стоичков - хулиган, не - баща за пример!

Защо в България, когато не си поканен някъде, не осъзнаваш, че не си желан, не си заслужил, нямаш скрупули и се самопоканваш. При това с гръм и трясък, за да не остане човек, който да не разбере каква "жертва си". Защо и масово българинът е склонен да съди и хули, вместо да прозре инсценировката, целяща да уязви мнозина. И като във всяка приказка, и в тази на Хриси и Лука имаше лоши герои... Жертвата съвсем не е удареният фотограф, жертвата е една легенда, дала много на народа ни. Нима има човек, който да не знае, че Стоичков е кибритлия, че кръвта му кипи, а темпераментът му е извънземен...именно тези му качества го превърнаха в "безсмъртен" и точно тях определени родни журналисти използваха, за да го потопят в блатото, в което те си виреят, като в рай!

Е, драги ми колеги, не успяхте, защото докато вие давахте предварително режисираните си интервюта и накарахте цяла България да ви съжалява и да го обвинява, имаше едни други 300 души, сред които имах честта да бъда и аз, от позицията си на PR-иятел на семейството и тези 300 души от няколко народности видяха какъв герой е той не само на терена, но и пред олтара, до съпругата си и дъщеря си.

АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА СТОИЧКОВ, ЩЯХ ДА...

Той даде пример на своя зет, как ревностно трябва да брани неговото момиче от злите езици. Той не позволи нито за миг, да бъде помрачена 24-каратовата й усмивка. Всички гости дълго ще разказват на повече от 4 нации, не за хулиганството, а за бащинството.

Виждайки неканените гости, Стоичков е премерил рисковете и е видял в перспектива последиците, но никога не е поставял имиджа си пред щастието на семейството си! И сега не направи изключение, накара всеки присъстващ да се почувства специален, докато медиите го разпъваха на кръст и се радваха на "сензацията", която са създали!

Защо преди три месеца, на своя юбилей, когато ни достави нещо невиждано като емоция и всеки бе добре дошъл....защо тогава нямаше "пребити", защото така ви е удобно сега! Сега, когато събитието бе изключително лично за семейството му и силно вярвам,че ти, който четеш тези редове, ще си представиш как омъжваш своята дъщеря и си готов на всичко, за да е щастлива."


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички