Сребърната медалистка в пързалянето: Повече никога на леда, мразя този спорт!


Сребърната медалистка в пързалянето: Повече никога на леда, мразя този спорт!
Снимка: Getty Images

2677 0

Изненадваща бе реакцията на руската фигуристка Александра Трусова, след като спечели сребърния медал на Зимните олимпийски игри в Пекин. Тя получи оценка от 224,09 точки, но, въпреки че направи пет четворни скока, изпусна златото, което отиде на врата на сънародничката ѝ Анна Щербакова.

17-годишната Трусова не прие добре второто място и с нескрита ревност обяви, че никога повече няма да излезе на леда и че мрази своя спорт. Кънкьорката е била груба и със своето обкръжение, пред което е казала: "Всеки има златен медал, само не и аз. Вие знаехте всичко. Никога повече няма да изляза на леда в живота си! Мразя този спорт, мразя го!".

По-късно атлетката все пак се поправи и обясни думите си. "През последните три години не спечелих нищо, нито едно важно състезание. Имам пет четворни скока в програмата си и мислех, че най-накрая ще спечеля... Но не. Това е спортът. Щастлива съм, че ще има церемония и че имаме нашите медали. Ще бъде приятно да получа своя", каза младата рускиня. Повече за представянето на Трусова днес научете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички