Готови за чудото! Националите по волейбол пристигнаха в Китай след 30-часово приключение


Готови за чудото! Националите по волейбол пристигнаха в Китай след 30-часово приключение
Снимка: Hristo Rusev/Lap.bg

1451 0

Националният отбор по волейбол на България пристигна благополучно в Китай. „Лъвовете“ пътуваха 30 часа до китайския град Ксиян, където ще бъде олимпийската квалификация. Нашата група потегли в неделя по обяд с полет до Доха, а след това се приземиха в Пекин. Последната отсечка беше вътрешна.

Избраниците на Пламен Константинов пристигнаха в официалния хотел около полунощ. Първата тренировка беше само във фитнеса. Утре селекционерът Пламен Константинов ще изведе състезателите за волейболно занимание в една от помощните зали. Официалната ще може да се ползва едва от 29 септември.

България започва олимпийската квалификация на 30-и септември срещу домакина на турнира Китай. Двубоят е от 14:30 часа.

Мъжкият ни отбор ще се състезава в Група C. Мачовете ще се играят от 30 септември до 8 октомври 2023 г. Останалите ни срещи са с Полша (1 октомври от 11:00 ч.), Аржентина (3 октомври от 5:00 ч.), Холандия (4 октомври от 5:00 ч.), Канада (6 октомври от 5:00 ч.), Мексико (7 октомври от 8:00 ч.), Белгия (8 октомври от 5:00 ч.).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Константинов избра състава за олимпийската квалификация в Китай

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички