Владо Николов: Публиката на ЦСКА е най-добрата


Владо Николов: Публиката на ЦСКА е най-добрата

1768 0

Волейболният национал Владимир Николов поздрави публиката на ЦСКА за поведението й на дербито с "Левски Боол" в неделя. "Червените" спечелиха с 3:0.

"Искам от името на волейболен клуб Левски София да благодаря на гостуващата агитка на ЦСКА за европейското и поведение снощи по време на мача в зала “Христо Ботев”! Това е най-волейболната публика на клубен отбор, която съм виждал у нас от години и поздравявам ЦСКА, че си я е отгледал! Надявам се един ден привържениците на Левски да застанат зад нас в труден момент, както тези на ЦСКА зад своя си отбор. Защото всичко, което правим в Левски е заради тях – в крайна сметка волейболът е за зрителите", обяави Николов, който е и президент на "сините".

"Разбрах за опасенията преди мача, говореше се за ексцесии, за провокации. Видя се обаче, че срещата премина в наистина европейска волейболна атмосфера. Всеки подкрепяше отбора си доколкото може и колкото е позволено. Беше прекрасна атмосфера, поне това усетих по телевизора далеч във Франция", продължи той.

"Благодаря и на полицията за перфектно свършената работа по охраната на дербито. Така се прави – присъстваш, но не се натрапваш. Респектираш, но не плашиш. И резултатът е налице – Левски и ЦСКА изиграха мач, който показа, че те може да са лицата на нормалността. И на терена, и на трибуните", добави Владо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички