Шарапова: Да, мислех да се откажа от тениса


Шарапова: Да, мислех да се откажа от тениса
Снимка: Getty Images/Guliver

10627 0

Най-добрата руска тенисистка Мария Шарапова призна, че е мислила за отказване след скандала със забранените вещества, открити в нейните проби.

"Дали съм мислила за отказване от тениса? За да бъда честна, да, такива мисли ме навестяваха. Например, изпитвах болка в областта на китката, постоянно посещавах лекари. Заради това не успях да играя за националния отбор, въпреки че тогава затова дойдох в Москва. Беше много трудно от психологическа гледна точка", сподели Шарапова пред "ТАСС".

Рускинята говори и за бъдещето си.

"Когато взема решение да прекратя кариерата си, е малко вероятно да стана треньор. Имам, както знаете, бизнес, който бързо се разраства. Затова смятам да се отдам на него", разкри бившата приятелка на Григор Димитров.

"Изглеждаше ми, че срокът на наказанието, което получих, е цяла вечност, но, за щастие, остана още малко и ще бъда на корта. Времето на дисквалификацията премина бързо. Даже успях да намеря в тази ситуация голям плюс: прекарах много време със семейството си, а не една-две вечери, както по-рано. Дори успях да празнувам Коледа в тесен семеен кръг", каза още тенис звездата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички