Буря от реакции: Изказването на Григор Димитров, което подлуди феновете и поднови спора за номер 1 в тениса


Буря от реакции: Изказването на Григор Димитров, което подлуди феновете и поднови спора за номер 1 в тениса
Снимка: Getty Images

61423 0

Първата ракета на България Григор Димитров попадна в редица международни издания, благодарение на прекрасното си представяне на корта. Финалът на Мастърса в Маями е последният пример за това, както и завръщането му в топ 10.

Изказване на Григор бързо обиколи из феновете

Именно на пресконференцията след загубата от Яник Синер във финалния мач едно изказване на Гришо направи силно впечатление. Димитров беше попитан за най-трудния играч, срещу когото се е изправял. Българинът каза, че най-трудният играч, с когото е играл, е Федерер в неговия "абсолютен разцвет" на силите.

В момента Григор Димитров е сред най-обсъжданите тенисисти

 "Знам, че за себе си ще кажа, че най-трудният играч, с когото съм играл в неговия абсолютен разцвет, беше Роджър. Ставаше нелепо, всъщност. Дори на Уимбълдън веднъж си спомням, че просто... исках да изкопая дупка и да изчезна", бяха думите на Гришо.

Изказването предизвика буря от реакции. Няколко фенове реагираха на коментарите на българина, като един се изказа за играта на Новак Джокович, оприличавайки я на блато. Фенът каза още, че най-добрата игра на Роджър Федерер е била "цунами", пише "Sportskeeda".

"Навремето си спомням, че коментаторите често казваха, че опонентите на Федерер са зрители в техния собствен мач. Никога не съм ги чувал да казват това по време на мачовете на Джокович или Надал", пък написа друг фен на играта. Говоря това от години. Фед беше просто нереален“, гласи още един коментар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички