ВИДЕО: Спорът на Гришо със съдията, заради който едва не напусна турнира


ВИДЕО: Спорът на Гришо със съдията, заради който едва не напусна турнира
Снимка: Getty Images/Guliver

3436 0

Григор Димитров се промуши към четвъртфиналите на тенис турнира в Барселона от сериите ATP 500, след като съумя да надделее в тежката битка с Малек Джазири след 7:5, 3:6, 7:6 (10:8). В третия сет българинът изоставаше с пробив, а освен това успя да спаси 3 точки за спечелване на мача в полза на своя съперник. Драматичният сблъсък обаче не беше лишен от съдийски грешки, а при една от тях Григор Димитров едва не напусна турнира по собствена воля.

Какво точно се случи? При 4:3 в полза на Джазири, но и точка за пробив в позла на световния №5 тунизиецът поиска съдията да провери топка, която беше отсъдена в аут. Реферът обаче погледна в грешната след, оставена по-рано по време на гейма, което сериозно вбеси Григор.

"Ти си виновен. Аз приключих. Няма да играя повече", каза ядосаният тенисист, който все пак се вразуми, а съдията обяви, че точката ще се преиграе. "Добре, ще играя", върна се той на корта, след като беше взел решение да напусне надпреварата.

Григор все пак се добра до пробив, което беше добре дошло за него, след като съумя да обърне развоя на първия сет и стигна до крайната победа, макар и след 3 сета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички