Откровено с Григор Димитров: Кой е любимият сладолед и кой вдъхновява българския №1? (ВИДЕО)


Откровено с Григор Димитров: Кой е любимият сладолед и кой вдъхновява българския №1? (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1905 0

Ракета №1 на България Григор Димитров продължава участието си в първия за годината турнир от Големия шлем Australian Open. Поставеният под №3 българин ще играе на 1/8-финал с Ник Кирьос утре от 10:00 часа, като срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Гришо постигна трудна победа с 3:1 сета над Андрей Рубльов в третия кръг, а след края на мача от ATP направиха специална рубрика, в която феновете да задават въпроси на Димитров.

"Любимият ми сладолед е Хеген Дас с бисквити и сметана", бе първият отговор на хасковлията.

Той бе попитан и за любимата си държава:

"Обичам да пътувам в Австралия, обичам и Англия. Харесвам държави, където мога да се наслаждавам на слънцето, нищо, че в Англия често е облачно."

"Обичам филми, ако мога да им се насладя изцяло. Да мога да гледам до късно и да не ме интересува кога ще стана следващия ден. Ако трябва обаче да ставам рано, тогава бих предпочел една-две серии от някой сериал", бе отговорът на въпроса "Филми или сериали?"

От въпросите на феновете стана ясно, че Гришо би избрал бяганията на дълги разстояния, ако беше избрал лека атлетика вместо тенис.

"Езикът, който бих искал да науча е френски, тъй като живея в Монте Карло".

"Най-голямото ти предимство си ти. Бъди отговорен за действията си, дай 100% от себе си и направи възможно най-доброто. Контролирай каквото можеш, другото ще се реши от Господ", бе философският отговор на световния №3 на въпроса какво би направил, ако имаш лош ден в офиса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички