Макнами: Григор "тръгна на лов" за титлата


Макнами: Григор "тръгна на лов" за титлата
Снимка: Guliver/GettyImages

1497 0

 Григор Димитров вече показа амбиции дори за мечтаната от него титла от Големия шлем, това заяви турнирният директор на турнира в София Пол Макнами, който следи на живо изявите на Димитров на Australian Open.  

„Григор се вложи максимално и правеше това, което е необходимо, срещу Ник. Това беше най-впечатляващият мач на Григор в турнира досега. Мач, който вече го постави в позиция да „тръгне на лов“ за титлата“, коментира Пол Макнами.

С победата над Кириос Григор си подсигури оставане пред Александър Зверев в световната ранглиста. На ¼-финалите Димитров ще срещне Кайл Едмънд (Великобритания) по пътя към евентуален нов полуфинал в Мелбърн срещу световния номер едно Рафаел Надал.

А веднага след Australian Open Григор Димитров идва у нас за турнира от сериите АТП 250 DIEMA XTRA Sofia Open 2018 с мисия да защити титлата си. Очакваният с голям интерес тенис турнир в София е от 4 до 11 февруари в “Арена Армеец“. Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички