Григор: Боли, но така трябва!


Григор: Боли, но така трябва!
Снимка: Getty Images/Guliver

6048 0

Много разочарован беше най-добрият български тенисист Григор Димитров след отпадането си от Откритото първенство на Австралия. Той обаче отдаде дължимото на своя съперник - Кайл Едмънд, и дори предрече, че британецът може да спечели титлата в Мелбърн.

"Няма смисъл да казвам какво съм направил погрешно. Той е важният сега. Всичко му вървеше днес. Трудно е да скрия разочарованието си. Боли, и така трябва", заяви българинът след загубата.

"Кайл заслужава цялото уважение. Заслужаваше да спечели, просто е. Той работи толкова упорито през последните месеци, Виждал съм това. Играл съм с него няколко пъти. Поемам пълната отговорност за моя мач днес. Няма смисъл да казвам къде съм сгрешил, защото мога да седя тук и да говоря за това, но той е важният сега. Той е победителят", каза още Григор.

"Той спечели много тежки мачове до момента. Не му е много удобно да играе в тези горещини. Това видях и аз днес по време на нашия мач. Той обаче намери начин да преодолее това неудобство, повярва в себе си и в правилните моменти направи необходимото", добави фаворитът в този мач.

"Не знам. Мисля, че щом стигате до този етап на Големия шлем, всичко може да се случи наистина. Всичко зависи от това колко силно вярвате", завърши третата ракета в света.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички