Виталий категоричен: Ще има реванш Кличко - Джошуа, но само при едно условие


Виталий категоричен: Ще има реванш Кличко - Джошуа, но само при едно условие
Снимка: Getty Images/Gulliver

5517 0

Бившият световен шампион в тежка категория Виталий Кличко сподели, че ще е първият, който ще каже на своя брат - Владимир, ако не смята, че трябва да има реванш срещу Антъни Джошуа.

Както е известно, в спиращо дъха зрелище британският нокаутьор спечели срещу легендата в бокса в 11-ия рунд, а досега Кличко не е активирал клаузата за реванш, заложена в договора между двамата.

Виталий сподели, че е готов да подкрепи брат си, ако реши да излезе отново на ринга, но това ще бъде само при едно условие - ако види, че Влад е пределно мотивиран и има реален шанс за успех.

"Дали ще има реванш? Ще ви кажа едно нещо. Самият бой е десерт, а за да се получи той, трябва много работа", каза по-големият от двамата братя.

"Ако Владимир има мотивация и си каже, че излиза на бой и ще направи всичко по силите си, за да бие Джошуа, тогава ще го подкрепя. Това ще бъде боят на моя живот.

Ако излязат на ринга само заради боя, тогава не искам да има реванш. При положение, че Влад каже как ще направи всичко, ще има моята подкрепа. Ако не е готов, пръв ще му кажа, че не искам да го виждам на ринга", категоричен беше Виталий.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички