Теза: Склонили Цветелина Стоянова към самоубийство


Теза: Склонили Цветелина Стоянова към самоубийство

4503 0

Досъдебното производство, което е образувано още вчера следствие на опита за самоубийство на гимнастичката Цветелина Стоянова, е за склоняване към самоубийство. Това заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова по БНР.

"Склоняване към самоубийство" е текстът от Наказателния кодекс, по който се разследват случаи, при които няма данни за насилие върху пострадалия, уточни Румяна Арнаудова пред БНР.

ИЛИАНА РАЕВА ОТКАЗАЛА СТОЯНОВА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ТИМ?

"Всички доказателства, които до този момент сме събрали, категорично отхвърлят версията умишлено убийство, тъй като не е имало каквито и да е обективни данни за това. Не е изключена също така и версията, по която се работи, за случайно падане на момичето през балкона, тъй като парапетът на терасата, откъдето е полетяла, е доста нисък", каза тя.

Арнаудова обясни още, че няма на този етап открити – писмо или някакви знаци, че има причина тя да посегне на живота си на тази възраст.

В КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА?

"Всички вещи са били на място в жилището, няма оставено предсмъртно писмо, не сме установили комуникация между нея и нейни близки и приятели, от която да направим извод за нейните намерения", заяви говорителят на прокуратурата. Тя посочи още, че ще бъдат разпитани всички лица, които са имали контакт с нея, които я познават, пред които тя е споделяла своите преживявания, както и ще бъдат изискани документи за здравословното ѝ състояние. "Ще се положат усилия да се установи истината", каза Румяна Арнаудова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички