Тервел с първи думи след победата: Това, че съм победил днес не означава, че съм готов за големи битки


Тервел с първи думи след победата: Това, че съм победил днес не означава, че съм готов за големи битки
Снимка: БГНЕС

1888 0

Тервел Пулев вече има 3 от 3 на професионалния ринг, след като победи Якуб Войчик по време на боксовата вечер в "Арена Армеец", и то всичките с нокаут.

"Получи се силен удар, може би не беше толкова планиран. Следвах тактиката, падна човека, седна на земята. С методидрана игра победих", това бяха първите думи на Тервел след срещата.

"Все пак имаме 6 рунда, трябва да сме готови на всичко. Еуфорията е огромна, вие помагате всичко и ако ви няма вас не може да случи това цялото нещо", обърна се той към публиката, която не спря да го подкрепя.

"Публиката трябва да разбере, че има правилен начин, по който да се проведе двубоя и благодарение на Борислав Бояджиев се случи. Това, че съм победил днес не означава, че съм готов за големи битки като Кубрат. Трябва ми още време, но съм в зряла възраст и няма време за губене".

Той отказа да коментира дали ще се бие скоро за европейски пояси и заяви, че това не е негово решение. "Противникът на Кобрата е много неудобен, може да го изненада", но Тервел държи на мнението си, че брат му ще е крайният победител".

Това бе  рети мач за по-малкия от братята Пулеви в професионалния бокс. Той дебютира именно в София, след като стигна до нокаут през декември срещу Томислав Рудан, а преди месец записа втора победа с нокаут, този път в Берлин срещу Рамази Гогичашвили. 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички