Резервата на Цвети Стоянова с отвратителни разкрития


Резервата на Цвети Стоянова с отвратителни разкрития
Снимка: БГНЕС

18280 0

Отношението към момичето, което замести Цветелина Стоянова в националния ансамбъл по художествена гимнастика, е било изключително грозно и крайно ненужно. Това става ясно от думите на Любомира Казанова в ефира на "bTV".

Оказва се, че момичето е обвинявано за случилото се с Цвети и опитът за самоубийство на 21-годишната грация на 14-и юни. Въпреки това Казанова е запазила самообладание и помогна на отбора да спечели бронзов медал на Европейското първенство по художествена гимнастика.

От сайта на bTV:

"Беше ми много трудно. Дадох си сметка, че ще тръгнат обвинения, че заради мен Цвети е в това състояние. За това си казах, че трябва да бъда силна”, разказа Любомира.

Гимнастичката разказа, че е научила, че ще бъде част от ансамбъла за Европейското първенство в неделя - два дена преди грациите да заминат за Израел. Причината е, че в този ден Цветелина Стоянова е изпратила съобщения на психоложката на отбора - Татяна Янчева и съотборничката ѝ Християна Тодорова, с което заявява, че не иска да пътува за Израел.

"В петък вечерта разбрах, че Цвети не иска да играе, но тогава момичетата отидоха при нея да я разубеждават. В неделя Ива Ананиева ми каза, че ще пътувам", разказа тя.

"Получавах съобщения, че съм провалила живота на Цвети, кълняха ме да я сънувам всяка вечер, казваха, че госпожа Раева е любовница на баща ми...", разказа Казанова. "Не познавам тези хора, пращаха ми съобщения във Фейсбук".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички