Приятелят на Цвети Стоянова проговори за трагедията


Приятелят на Цвети Стоянова проговори за трагедията

10208 0

Приятелят на световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, която е в тежко състояние след падане от 6-я етаж, написа обръщение в своя Facebook профил. Ето какво каза Александър Любенов:

Илиана Раева: Нямаше симптоми, че нещо страшно става с Цвети, няма да подам оставка!

"Едно момиче даде всичко най-добро за България, сега е време България да даде всичко най-добро за едно момиче. И както тя се постара да представи България с добра слава, нека сега не петним нейната слава.

Сега Аз ще ви кажа коя е тя. Цвети е най-доброто момиче, най-силното и най-борбеното момиче, което съм срещал. Силен характер с чиста душа. Точно заради това, тя и този път ще се пребори и няма да се предаде.

А вие хора, които се възползвате от злополуката, за да превърнете това в топ новина сте безхаберници, които не осъзнавате тежестта на думите и тяхното влияние. Всичко друго написано от хора, които до вчера дори не знаеха коя точно е тя, е не само излишно, но и НЕКОРЕКТНО. Неистини използвани за привличане на обществено внимание.

Тази борба е не само лична, тази борба е Национална. Стискайте палци и се молете. Благодаря на всички, които от сърце се молят за нейното скорошно възстановяване. Благодаря и на всички, които са с нея."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички