Кобрата потвърди: Водят се преговори за бой между мен и Джошуа


Кобрата потвърди: Водят се преговори за бой между мен и Джошуа
Снимка: БГНЕС

6223 0

Най-добрият ни професионален боксьор Кубрат Пулев заяви, че вече се водят преговори за двубой между него и новия световен шампион Антъни Джошуа.

„Казах, че Джошуа ще победи. Ще видим как ще се завъртят преговорите. Трябва да направя добра подготовка. Казах, че реванш между Кличко и Фюри няма да има. И между Джошуа, и Кличко няма да има реванш. Едва ли ще направят реванш.

Преговорите вървят вече. Има си правила. Аз съм официален претендент. Дали съм интересна хапка, това мен не ме интересува”, коментира професионалният ни боксьор Кубрат Пулев по повод двубоя между Антъни Джошуа и Владимир Кличко, който бе спечелен от Джошуа.

Освен това Кобрата заяви, че до края на годината може да се очаква нов двубой с участието на Кубрат. "Към края на годината може да се очаква мой нов мач. За титла, да. От сега не мога да кажа къде. Трябва да е за титла. Аз съм официален претендент. Не ме притеснява никой. И единият, и другият сядаха на дупетата си, така че няма непобедими. Въпросът е кой е най-добър в момента".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички