Болт: Фен съм на Роналдо, но опреличавам себе си на Меси


Болт: Фен съм на Роналдо, но опреличавам себе си на Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

4534 0

Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт даде интервю пред "Omnisport", в което отговаря на "вечния въпрос" - Кристиано Роналдо или Лионел Меси. Освен това 8-кратният олимпийски шампион коментира и темата за предстоящия му пробен период в Борусия Дортмунд, който стартира следващата седмица.

"Аз съм голям фен на Кристиано Роналдо. Но не мога да подмина и Лионел Меси. Дори бих казал, че аз приличам много на него. От това, което съм слушал и съм видял, съм на ясно, че Кристиано е трябвало да се труди много, да се лишава, за да е там, където е днес. Меси от своя страна е много талантлив, като мен. Аз съм се родил със светкавичната скорост, но освен това имам и много талант - точно като Меси.

Сега за мен предстои пробен период в Борусия. Не знам обаче какво да очаквам там. Ще дам всичко от себе си, няма спор. Аз съм човек, който обича да се отдава на нещата. За това и ще замина за Германия, за да им покажа какво мога. Разбира се, мечтая да играя за Манчестър Юнайтед. След пробите в Борусия ще мога да се обърна спокойно към Жозе Моуриньо и да му кажа: Може да разчиташ на мен да направя това, или онова, или каквото и да е", споделя 11-кратният световен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички