ВИДЕО: Дилиан Уайт нокаутира брутално Лукас Браун на "О2 Арена" (18+)


ВИДЕО: Дилиан Уайт нокаутира брутално Лукас Браун на "О2 Арена" (18+)
Снимка: Getty Images/Guliver

4382 0

Британският боксьор Дилиан Уайт нокаутира брутално изключително силния австралиец Лукас Браун в зала "О2 Арена" в Лондон и защити "сребърната" титла на Световния боксов съвет в тежка категория. Решителния си удар Уайт нанесе в началото на шестия рунд, като изпрати Браун на земята в безсъзнание.

Австралиецът падна по очи и реферът веднага изпрати Уайт в далечния ъгъл, за да започне 10-секундно отброяване. Той обаче видя, че съперникът на британеца е в безсъзнание и прекрати мача, привиквайки медиците да се качат на ринга.

29-годишният британец е в серия от седем поредни победи, като за последно загуби от Антъни Джошуа през декември 2015 година. За 38-годишния Браун това бе първа загуба в кариерата му при професионалистите.

Статистиката на Уайт е впечатляваща - 23 победи, 17 с нокаут, 1 загуба. Той е поставен под номер 1 сред претендентите за титлата на Световния боксов съвет (WBC).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички