Тервел и съперникът му са с равни килограми преди срещата им


Тервел и съперникът му са с равни килограми преди срещата им
Снимка: принтскрийн

1040 0

Тервел Пулев, противникът му Армандо Анкона и всички останали участници бяха размотавани в продължение на два часа след обявеното време за кантара. Боксовата комисия на щата Илинойс забави меренето, което трябваше да започне в 17:00 часа следобед местно време, но организаторите закъсняха с повече от един час, а последен за проверка беше извикан Тервел Пулев.

Тервел Пулев и Армандо Анкона тежат по 93 килограма. Срещата между двамата е тази нощ (8 срещу 9 юни) българско време и ще се проведе в "Ол Стейт Арена" в Чикаго.

"Той е невероятен атлет, олимпиец, толкова много уважение, но аматьорския бокс е 100% различна игра, а аз удрям тежко. Боксьорите, с които се е срещал досега, не са имали атлетизма да го докоснат, но аз ще го докосна!", каза Анкона пред камерата на bTV.

"Хората от американската телевизия, която ще предава мача, ме изслушаха внимателно, за това какви са ми намеренията, как ще бъде проведен боя, за да знаят следващите ни планове. И те искат да свършат по-качествено работата си, като коментатори и да се информират за мен какъв човек съм в бокса и извън бокса", разказа и Пулев.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички