Тайсън Фюри обяви кога очаква да е реваншът срещу Уайлдър


Тайсън Фюри обяви кога очаква да е реваншът срещу Уайлдър
Снимка: Instagram

2820 0

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри обяви кога смята, че ще се състои мачът-реванш между него и Дионтей Уайлдър. Първият двубой между двамата завърши с равенство, като и двамата боксьори изразиха мнение, че са били ощетени.

"Договорът за боя включваше автоматично реванш в случай на загуба на който и да е от боксьорите. Надявам се точката да бъде спазена и в случай на равенство. Във всеки случай искам да се върна на ринга през март, в средата или края на март. Ще тренирам, ще поддържам форма. Днес тежах около 113,8 килограма, това за мен е твърде малко. В боксовите тренировки ще има кратка почивка, но ще продължа да правя физически тренировки", посочи Фюри.

СКАНДАЛНО! СКАРАН С МАТЕМАТИКАТА СЪДИЯ Е ОТНЕЛ ПОБЕДАТА НА УАЙЛДЪР!

"Уайлдър искрено вярва, че е спечелил и аз го разбирам - всеки боксьор иска да бъде победител. Но той се заблуждава, очевидно е пропуснал твърде много удари. От ясно по-ясно е, че аз спечелих този бой. Целият свят го видя, но съдиите отсъдиха грешно", допълни Краля на циганите.

Подобно мнение споделя и промоутърът Еди Хърн. Вижте какво каза той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички