Съдията на мача Фюри - Уайлдър призна: При нокдауна на Фюри отброявах по-бавно


Съдията на мача Фюри - Уайлдър призна: При нокдауна на Фюри отброявах по-бавно
Снимка: Guliver/GettyImages

5380 0

Реферът, който ръководеше големия боксов сблъсък между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, призна, че отброяването му при нокдауна на британеца е било по-бавно. Арбитърът изтъкна, че единственото, към което се е стремял, е да даде "най-доброто на бокса".

"Ако имаше тежки щети и Фюри бе наранен, бъдете сигурни, че щях да прекратя двубоя. Двубоят бе изключително равностоен, а атмосферата по време на двубоя, сами се досещате - това е мач в тежка категория", споделя Джак Рийс.

"Взех си глътка въздух - не съм спирал да броя, както го определиха някои. Снижих се на ринга, за да се уверя, че това, което правя, е правилно, защото исках да постъпя по начина, който би бил най-добър за бокса като спорт", добавя още реферът, като признава, че не е действал особено прибързано при нокдауна.

Припомняме, че американецът Дионтей Уайлдър имаше претенции към главния арбитър да отброява по-бързо при поваления Фюри. Въпреки това британският боксьор дори си позволи кратка "почивка" на земята, за да се съвземе по-добре.

Междувременно Дионтей Уайлдър заяви, че се е бил срещу Фюри едва на 50% от своите възможности. Вижте защо в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички