Сензация! Хабиб побесня и заплаши, че напуска UFC с бясна словесна канонада


Сензация! Хабиб побесня и заплаши, че напуска UFC с бясна словесна канонада
Снимка: Guliver/GettyImages

3681 0

Шампионът на UFC Хабиб Нурмагомедов хвърли бомба преди няколко часа, заявявайки че ще напусне най-популярната компания в ММА спорта, ако компанията реши да уволни неговия добър приятел Зубаир Тюкхугов. Причината за това е фактът, че руснакът се сби с Конър МакГрегър и сега го грози уволнение.

Хабиб обаче защити своя сънародник и категорично отсече, че ще напусне, ако Тюкхугов бъде уволнен заради нещо, което е започнато от ирландеца.

"Искам да се обърна към UFC. Защо не уволнихте никого, когато Конър нападна цял автобус и рани няколко души? Той и неговият отбор можеха да убият някого, но защо никой не казва нещо за това, че бяха атакувани моята родина, моята религия, моята нация и моето семейство", започна словото си Хабиб.

"Защо трябва да бъдат наказвани мои хора, когато и двата тима се сбиха след мача? Ако кажете, че аз съм започнал всичко, това ще са глупости, защото аз приключих това, което Конър започна!

При всички случаи трябва да накажете мен, а не моят човек Зубаир Тюкхугов - той няма нищо общо с това. Ако си мислите, че ще си трая, жестоко се лъжете. Отменихте неговия мач и искате да го махнете, защото е ударил Конър. Но не забравяйте, че Конър ПРЪВ удари моя брат, просто вижте видеото.

ВИЖТЕ КОЛОСАЛНАТА СУМА, КОЯТО КОНЪР ВЗИМА, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕШЕ ПРЕГАЗЕН!

Ако решите да го уволните, трябва да знаете, че ще загубите и мен. Никога не се отказваме от нашите братя в Русия и ще съм до него до самия край. Ако го уволните, не забравяйте да ми пратите нарушения контракт. Иначе ще го наруша и аз.

И още нещо - може да задържите парите ми, които така или иначе не ми давате. Очевидно ви трябват, надявам се да не ви приседне от тях. Защитихме честта си, което беше най-важното. И няма да се откажем до самия край", отсече Хабиб Нурмагомедов. Междувременно Флойд Мейуедър коментира остро случилото се между Хабиб и Конър - вижте мнението му в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички