Реваншът на Уайлдър - Фюри може да бъде в Лондон


Реваншът на Уайлдър - Фюри може да бъде в Лондон
Снимка: Guliver/GettyImages

3320 0

Промоутърът на Тайсън Фюри Франк Уорън планира да започне преговори за мач-реванш между неговия клиент и шампиона в тежка категория на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър. Двамата изиграха вълнуващ мач в Лос Анджелис, който в крайна сметка завърши при равен резултат, а след срещата боксьорите изявиха желание да определят по-добрия помежду си в евентуална следваща схватка. Твърде възможно е такава да има.

"Те казаха, че ще се съгласят на още един двубой през пролетта. Мисля, че Лондон има добри шансове да приеме сблъсъка. Говорим за 90 хил. зрители и за много пари, а Тайсън ще хареса това", заяви Уорън пред Press Association Sport. Той добави, че е въодушевен от постигнатото от Фюри и много се радва за него.

ВИДЕО+СНИМКИ: СЛЕД ВТОРИЯ НОКДАУН УАЙЛДЪР ВЕЧЕ ПРАЗНУВАШЕ, НО ФЮРИ СЕ ИЗПРАВИ И...

"Всички казваха, че той няма да продаде никакви билети, че ще е скучен мач и така нататък, но той опроверга критиците. След проблемите, които имаше през последните няколко години, се завърна по изключителен начин. Сега той е шампионът на хората", завърши промоутърът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички