Моментът, който ясно показа кой трябваше да спечели битката Фюри - Уайлдър (СНИМКА)


Моментът, който ясно показа кой трябваше да спечели битката Фюри - Уайлдър (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

6014 0

Не стихват коментарите за крайния изход на битката Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри, която приключи при равенство след много спорно решеие на един от съдиите, който даде превес на американеца (115:111). Стотици боксови анализатори са категорични, че дори двата нокдауна не са достатъчни за равенство, камо ли за победа на Уайлдър, но в крайна сметка благодарение на домакинския фактор шампионът запази пояса на WBC.

Още в края на мача беше видно кой от двамата боксьори е спечелил двубоя. Докато Краля на ромите заподскача на ринга и изрази неистова радост, то Уайлдър наведе глава и смирено се насочи към ъгъла си, очаквайки обявяването на победителя. В този момент дори много американски журналисти написаха в Twitter, че победата е за Фюри с точка или две повече в негова полза.

Очаквайки провъзгласяването си за шампион, Фюри беше във видимо добро настроение, докато Уайлдър не показваше никаква емоция. И тогава настъпи момента, в който обявиха, че съдиите не са стигнали до единодушно решение и мачът завършва при равенство. Ето и момента, в който Уайлдър осъзнава, че е бил сериозно подкрепен - вижте реакцията, изписана на лицето му, а и на това на Фюри:

Междувременно вижте невярващата реакция на Уайлдър, когато Фюри се изправи след жестоката серия в лицето (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички